INICI INSCRIPCIONS CASAL VALLCARCA NORD 2023!

Benvolgudes famílies,

Poc a poc, ens apropem a l’estiu i amb ell, arriba l’esperat Casal d’Estiu 2023 de VALLCARCA NORD!

Des de la Fundació del Bàsquet Català, ja estem concretant els últims detalls per a que, com cada any, sigui un èxit.

Estem preparant un casal amb una proposta molt diversa d’activitats lúdic-esportives, tallers i gimcanes. A més, com hem fet en altres casals de durant l’any, introduirem l’anglès en les diferents activitats del dia a dia.

Per altra banda, realitzarem les sortides setmanals que tant engresquen als infants (Illa Fantasia, Tibidabo, Marineland, Aquàrium, etc).

Es nois i noies nascuts entre el 2007 i el 2010 podran gaudir del CASAL JOVE. Aquest any seguiran fent una sortida cada matí atenent als seus interessos i implicant-los en la decisió d’alguna de les propostes setmanals. El seu horari serà diferent al dels infants més petits: de 9:00 a 14:00 o 15:00. S’ho passaran molt bé, coneixeran gent nova i es mouran en un entorn saludable! Per tal de fer la inscripcio a aquest casal, es podrà fer mitjançant el següent link: https://campus.basquetcatala.cat/casal-jove-2023/. A més, podreu contactar amb el coordinador enviant correu a casaljovefbc@gmail.com.

– INSCRIPCIÓ CASAL

Us convidem a entrar a la pàgina web de la Fundació https://campus.basquetcatala.cat/casal-vallcarca-nord-2023/ on trobareu tota la informació actualitzada dels casals, documentació rellevant, beques i des d’on podreu tramitar la inscripció online a partir del 15 d’abril.

– AJUTS ECONÒMICS

Com sabeu, és un casal homologat per l’Ajuntament de Barcelona i, per tant, podeu sol·licitar ajuts econòmics en funció de la vostra renda.

Fa uns anys que els ajuts econòmics es presenten telemàticament a SOL·LICITUD BECA. Des de la Fundació us adjuntem un document explicatiu per ajudar-vos en el procés. També hem afegit la declaració jurada per la documentació que se us demanarà en alguns casos.

A més, els coordinadors Adrià Meca i Marina Cabré estarem presencialment al Poliesportiu de Sagarra (Carrer Gòlgota, 1) per donar suport a totes les famílies que ho necessiteu. Ens podreu trobar durant el període de sol·licitud de beques (Del 15 d’abril al 15 de maig) en l’horari:

·          De dilluns a dimecres de 17h a 19h

Els infants amb necessitats educatives especials que necessitin un monitor de suport, podran sol·licitar l’ajuda entre els dies 17 d’abril fins al 15 de maig. Caldrà informar a la coordinació per realitzar el tràmit.

 REUNIÓ TELEMÀTICA

El dimarts 9 de maig a les 18:15h es farà una reunió telemàtica per tal d’explicar el funcionament del casal. Quan s’apropi el dia de la reunió, se us enviarà un correu amb el link per poder accedir.

Qualsevol dubte, podeu adreçar-vos al correu vallcarcanord.fbc@gmail.com

Moltes gràcies i us hi esperem!!!

Advertisement

Volem saber la vostra opinió, deixeu-nos-la!!!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s