PRIMERA SETMANA SUPERADA!

Ja estem a divendres!

Menys mal que estem amb amics i amigues per passar aquesta calor, fent jocs i activitats molt divertides, remullant-nos a la piscina, fent jocs d’aigua, anant a la platja i molt més!

Aquí us expliquem una mica com ha sigut aquesta setmana!

El dimarts vam donar la benvinguda al casal 2019, vam ser els primers en trepitjar les escoles en les vacances d’estiu i veure que seria un estiu molt molt divertit! 

Amb els petits, de P3 a 1r, hem fet un munt de jocs, danses i jocs de coneixença, ja que han arribat molts nens i nenes nous i ens hem de conèixer i fer amics/gues; també hem muntat les piscinetes per a refrescar-nos i hem treballat i après fent manualitats amb el centre d’interès corresponent: P3 i P4 BABY SHARK,  i P5 i 1r ELS MAQUINISTES.

Els de P3 i P4, vam dibuixar i pintar un tauró molt simpàtic i ens vam fer fotos amb ell, així, quan el dijous vam visitar l’AQUARIUM de Barcelona i ens parlàven dels taurons, nosaltres ja en sabiem una mica!

Els de p5 i 1r, vam fer un passaport que ompliem cada dia amb una nova aventura, i vam fer un mural d’un tren super gran que ens porta allà on volem! El dia de la sortida, que vam anar al TMB, metro de Barcelona, vam aprendre moltes coses, inclús ens parlaven desde megafonia pel nostre nom!

 

Els grans, de 2n a la ESO, hem fet molts jocs, hem fet diferents esports, hem fet una gimcana pel pavelló, hem jugat al pitxi i hem conegut a moltes cares noves també.

La nostra sortida va ser al TMB, vam conèixer la estructura interna i ens vam fer amics d’un noi de seguretat, ens van explicar la logística del metro en general i vam veure com treballen des del centre de control.

Avui divendres estem camí a la platja, amb unes ganes boges de banyar-nos i fer jocs! I com no…de prendre un bon gelat abans de tornar a l’escola!

 

Ens veiem la setmana vinent!!!!

Volem saber la vostra opinió, deixeu-nos-la!!!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s