SEGONA SETMANA PLENA DE GOM A GOM!

A poc a poc ens anem apropant a la meitat del casal i ja hem completat la setmana amb més infants de tots els torn amb GRAN ÈXIT! Tot i ser 200 nens i nenes, les activitats i excursions han anat fenomenal i han gaudit moltíssim.

CASAL D’ESTIU (P3 a 1r)

Aquesta setmana ens ha vingut a visitar la PATRULLA CANINA i ens hem pogut convertir en els buscadors de Vallcarca. Hem fet màscares dels nostres personatges preferits i ens hem fet activitats que ens han ajudat a conèixer diferents oficis: bombers, policies, infermers…

A l’excursió vam anar per primera vegada en aquest casal a… la GRANJA d’AVENTURA PARC! Allà vam poder veure i tocar molts animals diferents: serps, conills, cabres, porcs, gallines… A més, ens van fer un espectacle amb alguns d’ells i vam poder saltar des de petites tirolines. Hi tornarem de ben segur!!

CASAL ESPORTIU (2n a 6è)

Com al pavelló del Sagarra no erem poquets… alguns vam poder aprofitar de les activitats que ens ofereix el barri i vam marxar a fer una GIMCANA a la Creueta del Coll! No només esportives sinó també refrescant-nos amb proves d’aigua. Els altres hem seguit fent esport dins de l’escola i marxant a la platja a fer activitats i un bon “chapuzón”, tant amb sol com amb pluja…

Dijous vam anar a Castellolí a gaudir d’HUMOR AMARILLO amb unes proves d’allò més divertides. Vam fer guerres d’aigua, atravessar castells inflables, estirar la corda, llançaments a l’aigua, proves més dures amb fang… Molt guai!

CASAL JOVE (ESO)

Al Casal Jove aquest torn ja no ens hem parat a quedar cap dia al casal de Vallcarca i hem passat els dies per Barcelona. Dilluns a la bolera, dimarts gimcana per la ciutat, dimecres a la platja a jugar a vòlei, dijous a fer bàsquet i divendres a innovar amb el pàdelsurf; un NO PARAR!

Ens ho estem passant d’allò més bé i no tenim ganes de descansar, així que la setmana que ve us hi esperem!

1, 2, 3…. VALLCARCA NORD!

Advertisement

Volem saber la vostra opinió, deixeu-nos-la!!!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s