CRÒNIQUES: JORNADA 7

Aquesta jornada ha estat més complicada pels nostres equips, ja que a poc a poc, es van notant les millores dels equips i hi ha més dificultats en els partits.

BÀSQUET

PREBENJAMÍ: VN “BLANC” – Escola La Mar Bella
Partit amb derrota i molts daltabaixos emocionals on l’equip no ha sabut gestionar-ho bé. El joc intens en contraatac del contrincant i l’error nostre en passes ha fet que no sigui possible emportar-nos el partit. Tot i aquests daltabaixos, al final ha sortit l’esperit fort i lluitador dels nostres jugadors per no abaixar els braços fins a l’últim moment. Aquest partit ens ha servit a tots per adonar-nos més que mai, que estem units com una pinya i es comparteixen les mateixes emocions per seguir treballant dia a dia.

PREBENJAMÍ: VN “BLAU” –> DESCANSA

BENJAMÍ: VN – Vedruna Immaculada
Partit amb victòria on hem començat una mica adormits i poc encertats de cara a cistella, fallant tirs fàcils i entrades sols. A poc a poc, hem anat entrant en partit i ens han anat sortint les coses. Hem sigut capaços de controlar el rebot i sortir de pressa amb passades o amb bot per tal de córrer al contraatac.
Hem de seguir treballant en tots els aspectes però focalitzar-nos en la defensa del 1×1, ja que encara no som del tot agressius i gairebé totes les pilotes dividides acostumen a ser per a l’altre equip.

ALEVÍ FEMENÍ: VN – Jesuïtes Gràcia (col·legi Kostka)
Derrota de les nostres alevines, en un partit molt intens i igualat. Han començat amb un bon primer quart, amb encert ofensiu i obstaculitzant i aprofitant els errors de l’atac de l’equip rival. El segon i tercer quart, tot i que les nostres seguien el mateix patró que al primer quart, Jesuïtes ha anat entrant i agafant ritme de partit. Bones defenses per part dels dos equips amb més dificultats amb el rebot ofensiu i per sortir al contra-atac, deixant un marcador ajustat al descans.
A la represa, les visitants han sortit molt dures defensivament i les nostres han jugat el tercer i quart període a remolc i amb dificultats, deixant de bloquejar el rebot i perdent moltes pilotes. L’últim quart, han intentat remuntar els 8 punts de diferència però el cansament i les faltes comeses i el poc encert ofensiu tot ens han deixat sense opcions de capgirar el marcador. Tot i això, bon treball col·lectiu.

ALEVÍ MASCULÍ: Associació Sant Martí – VN
Partit que acaba en victòria visitant i molt complet dels nostres. Molt seriós en atac i en defensa, encara que a l’últim quart ens hem deixat remuntar la diferència amb l’altre equip. Els aspectes que s’han treballat als entrenaments han començat a aparèixer. El rebot és un aspecte a millorar, encara que hi ha hagut un progrés respecte a la setmana passada!


FUTBOL

PREBENJAMÍ: Escola Duran i Bas – VN
Partit amb derrota, content per com s’ha jugat i lluitat ofensivament, amb bones jugades. Falta millorar la defensa, sobretot el posicionament al camp. Com a equip han millorat tots, tant l’actitud com en el joc. En general, falta aplicar algunes consignes dels entrenaments als partits, i així es reflectirà en els resultats.

BENJAMÍ: Centre d’Estudis Montseny – VN
Partit guanyat, però ha estat partit molt igualat durant gran part de l’enfrontament. Al principi, nosaltres hem sortit una mica adormits i hem concedit bastants ocasions. La nostra sortida de pressió no ha estat molt clara durant tot el partit, ja que ells defensaven d’una manera molt ordenada. El tercer quart nosaltres hem atacat tota l’estona sense concedir cap ocasió. Al contrari, en l’últim quart han estat ells qui van generar més ocasions.
El que hem de millorar és guardar la pilota, quan el resultat està tan ajustat i ser més sòlids en defensa en aquestes fases dels partits.

Les properes dues jornades queden anul·lades per prevenció sanitària, esperem que aquesta situació es pugui resoldre el més aviat possible.

MOLTES GRÀCIES I PRECAUCIÓ!


1, 2, 3… VALLCARCA NORD!

Volem saber la vostra opinió, deixeu-nos-la!!!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s