FINALITZEM EL CASAL DE NADAL 2019-20!

Després de dues setmanes plenes de celebracions, jocs, esports i treballs manuals, donem per acabat el casal de nadal 2019-2020 de Vallcarca Nord!

Vam començar el dia 23 amb molta energia i ganes de descobrir tot el que ens donaria aquest casal. Els més petits van començar a preparar l’arribada del Pare Noel amb una postal de nadal i els més grans amb un mural de benvinguda al Nadal. Durant els dos primers dies no es van parar de fer jocs i celebracions amb l’emoció de la Nit Bona.

El que no esperaven, era la visita del nostre Pare Noel de Vallcarca Nord! Els va venir a donar una sorpresa i recordar que ens havíem de comportar molt bé per poder rebre molts regals.

Aquella setmana, els grans l’acabaven amb la sortida a KALIU PARK, un skating situat a la Farga, on s’ho van passar d’allò més bé. Tot i les pors inicials per començar a patinar, tots van sortir amb ganes de tornar-hi.

Els petits per la seva part, es van quedar a l’escola fent activitats i jocs, però l’alegria va augmentar en veure què ens havia deixat el Pare Noel per a ells… l’EQUIPACIÓ DE BÀSQUET DEL VALLCARCA NORD!

dav

 

La següent setmana no es preveia amb tantes emocions com havia estat la primera, però això és el que ells es pensaven… En aquest casal no hi havia dia que no es fes celebració. Els petits van acomiadar el 2019 i desitjant un bon nou any i els més grans establint els seus propòsits per aquest 2020. A més, van estar ballant, fent circuits, jocs, competicions…

MOLTES GRÀCIES per la vostra participació i FELIÇ 2020!

Volem saber la vostra opinió, deixeu-nos-la!!!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s