Resum de la tercera setmana

Passat l’equador del casal, tenim un munt de coses per explicar-vos del que hem fet aquesta setmana!

Comencem pels petits.

IMG_4191

 

 

 

 

 

 

 

 

Aquesta setmana la dedicàvem al món de l’esport i per això hem estat treballant diferents esports i competicions, hem fet medalles, torxes olímpiques, hem pintat banderes dels diferents països que participen a les olimpíades i hem fet gimcanes on hem acabat bastant bruts!

La sortida a sports centre land es va anular per previsió de pluja, però a canvi vam portar uns inflables super xulos a l’escola i vam estar tot el matí saltant i baixant pel tobogan.

 

Pel que fa als grans, hem anat a la platja, hem fet gimcanes per la Creueta del Coll i per Ciutadella i dimarts vam anar a Green Indoor Park.

Quan ens ha tocat quedar-nos a l’escola, hem seguit fent competicions de ball (ja quasi podem presentar-nos a FAMA, A BAILAR!), hem provat esports nous i hem fet més dinàmiques i jocs. Això si, els jocs d’aigua que no faltin!

 

Setmana especial, a més, pels nens de la E.S.O, ja que ahir dijous van tenir la seva pernocta…i quina pernocta! Per començar, els “monis” ens van sorprendre només arribar amb galledes d’aigua i tot de pintures que ens van caure a sobre (això si, ens vam venjar i els vam deixar igual de bruts!)

Després vam fer una “gimcana guarra”, proves amb ous, farina, globus d’aigua i pintura, Nutella…ja us podeu imaginar el resultat final, oi?

Després de la dutxa vam pujar a sopar pizzes, i quan vam acabar, va començar el joc nocturn: FUROR! 4 equips que havien de trobar cançons amb diferents paraules, reptes de ball i més! Per acabar la nit, una estona de “disco” i a dormir.

Aquest matí ens esperava una bona xocolatada amb melindros. Aquesta tarda arribarem bastaaaaant cansats a casa!

Volem saber la vostra opinió, deixeu-nos-la!!!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s