A Vallcarca seguim a tope!!

Només hem arribat al equador de la setmana i ja hem fet un Munt d’activitats jocs i sortides!!!

Només començar la setmana ja vam començar a moure’ns. Els nostres nois i noies del casal Esportiu de 2n 3r i 4t van fer una gimcana al Parc de la Ciutadella. Jocs d’aigua, proves individuals, activitats amb animals…tot de diferents estacions on de ben segur s’ha van passar d’allò més bé.

El mateix dilluns els nostres nois de la ESO van realitzar una gimcana per el centre de Barcelona. Càntics a la Font de canaletes, pintures per el cos, fins i tot una òptica ens va deixar unes ulleres per a tots!! Podem estar segurs que tot el centre de la ciutat coneix ja el casal de Vallcarca i lo bé que ens ho passem aquí!!!

El dimarts arribava un dels moments més esperats de la setmana, L’EXCURSIÓ. Aquesta setmana als grans del casal ens tocava anar a Jalpiaventura, un bosc vertical amb diferents circuits i proves entre els arbres del bosc.

Abans de començar el nostre circuit, vam fer una cursa d’orientació on s’havien de trobar diferents fites distribuïdes per el bosc. Vam aconseguir fer la cursa en tres i no res…som una exploradors professionals.

Després de la cursa per fi podíem pujar als arbres!! Cada grup va anar al circuit que creia més convenient i va començar el show! Tirulines, troncs flotants, xarxes, plataformes basculants…quina passada!!!

Avui esportius grans i campus de bàsquet han anat a passar el dia a la platja!! Partits de futbol, jocs a la sorra i com no estones d’aigua per refrescar-nos!! No parem aquesta setmana!

IMG-20170705-WA0014

Volem saber la vostra opinió, deixeu-nos-la!!!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s