Final Casal Setmana Santa 2017

I després de quatre dies de jocs, activitats, dibuixos i molta i molta diversió, el casal de Setmana Santa de Vallcarca ha arribat al seu final!!

Tot i la tristesa perquè el casal ja s’acabava, avui no anava a ser diferent i hem començat el matí a tope! Ens hem activat fent jocs conjunts al pavelló que ells mateixos pensaven, nosaltres donàvem alguna indicació i a partir d’aquí ells desenvolupaven una activitat. Ha esta un matí on la seva imaginació i creativitat s’ha fet veure i no han parat de jugar en tota l’estona!

Per la tarda hem seguit la mateixa dinàmica, avui els protagonistes han estat ells en tot el aspectes, ells creaven els seus propis jocs! Tots han estat molt divertits!

Volem donar les gràcies a totes les famílies per confiar en nosaltres i per tot el tracte rebut durant tot el casal, però sobretot volem donar les gràcies a tots els nois a  noies que han participat al casal, per el seva forma de ser, el seu comportament i la alegria que ens han transmès dia a dia. Ha estat un privilegi per nosaltres passar aquests dies amb ells i esperem tornar-nos a veure ben aviat.

Bones vacances a tots!!!

Volem saber la vostra opinió, deixeu-nos-la!!!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s