ÚLTIMA INFORMACIÓ CASALS i CAMPUS

INFORMACIÓ GENERAL:

– Abans d’acabar aquesta setmana, trobareu publicat un document amb els dies concrets de sortida, tant de petits com de grans. Aquest BLOG serà l’eina que utilitzarem per a donar informació important, així que us recomanem que el consulteu diàriament.

–  Els dies de sortida TOTHOM sortirà a les 17h bé a JM Sagarra, bé a Poveda (segons correspongui). Tots aquells que dineu al casal/campus, se us proporcionarà un PICNIC abans de sortir de l’escola. Els que dineu a casa, haureu de portar el dinar.

–   Les famílies que necessitin servei de menjador en dies puntuals, demanem si us plau ho feu saber al corresponent coordinador, per tal de poder fer la comanda a cuina el més aviat possible.

–  Abans d’acabar aquesta setmana, al BLOG trobareu el menú mensual corresponent a les 6 setmanes de casal/campus.

–  ACOLLIDES. Aquest any incorporem un canvi. L’ACOLLIDA SEMPRE es farà a l’escola Pare Poveda (Av. Vallcarca 220). NO HI HAURÀ ACOLLIDA A JM SAGARRA.

En el cas dels casals esportius i campus de bàsquet, un entrenador farà el trasllat dels nens/es de 2n a 6è fins a l’escola JM Sagarra. Els que entreu a les 9h, haureu d’anar directament a les instal·lacions corresponents.

– Per al bon funcionament dels casals i campus, us demanem si us plau MÀXIMA PUNTUALITAT. Intentarem ser rigorosos amb l’entrada i la sortida.

De cara als més petits, corresponent al Casal d’Estiu (P3, P4, P5 i 1r):

–  Les instal·lacions que faran servir són les de l’escola Pare Poveda.

–  L’entrada es farà a les 9h per la porta del davant de l’AMPA i tothom es reunirà al menjador. Hi haurà servei d’acollida cada dia a partir de les 8h.

–  Per a qualsevol canvi, instrucció o detall que vulgueu que tinguem en compte durant el dia a dia, us demanem què ens l’anoteu a l’agenda què P3 i P4 portaran a la motxilla (els hi proporcionaran les seves monitores el primer dia de casal). A nivell logístic, us demanem què informeu de les vostres necessitats a coordinació.

Pel que fa els grans (de 2n en endavant):

–  Us recordem que l’entrada i la sortida del casal esportiu/campus de bàsquet es realitzarà per l’entrada d’Avinguda Vallcarca (just la que es troba al costat de la gasolinera).

– El servei de menjador es realitza a l’escola Pare Poveda. Els monitors i entrenadors es fan càrrec del trasllat dels nenes/es tant a les 13h com a les 15h.

–  És obligatòria la dutxa al final del dia. Porteu muda de recanvi i tot el que sigui necessari (tovallola, sabó, xancletes, etc.). Intenteu portar-ho marcat amb el nom i cognoms.

– Cada matí es fan uns 20-30min de deures d’estiu. Porteu-los cada dia (excepte els dies d’excursió).

Res més per part nostra.

Us desitgem una molt bona revetlla de Sant Joan i aprofitem l’ocasió per dir-vos que, qualsevol consulta que us pugui sorgir, no dubteu en contactar amb nosaltres. Intentarem resoldre-us-la el millor possible!

Fins ben aviat!

 

Coordinació Vallcarca Nord
vallcarcanord.fbc@gmail.com

Un pensament sobre “ÚLTIMA INFORMACIÓ CASALS i CAMPUS

Volem saber la vostra opinió, deixeu-nos-la!!!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s