TROBADA NADAL, 21 de DESEMBRE

Pares i mares!! A continuació trobareu tota la informació referent a la trobada del proper dissabte, dia 21 de desembre què totes les escoles i equips de la Fundació del Bàsquet Català celebrem com a comiat de trimestre i any.

Per a la vostra informació heu de saber què:

  • Els grups es troben dividits (generalment) per cursos. No obstant, hi ha grups d’entrenament què hem dividit a l’hora de fer els equips per a la trobada, amb l’únic objectiu què tots els nens i nenes puguin jugar més temps, en millors condicions i de manera més còmode. Així, veureu per exemple què els menuts de 1r de primària (tant de futbol com de bàsquet) NO queda clar en quin horari juguen. El mateix passa amb les nenes de 5è de primària. En aquests casos, PARLEU AMB ELS CORRESPONENTS ENTRENADORS prèviament a la trobada. Ells us resoldran els dubtes què us puguin sorgir.
  • S’ha d’estar SEMPRE 15 minuts abans del partit. Consulteu la pista en la què jugueu i busqueu als vostres entrenadors. Ells us guiaran i us diran on heu d’anar i què heu de fer.
  •  Els nens i nenes de les escoles, tant de bàsquet com de futbol, què no disposen d’equipacions oficials, hauran de venir vestits de color BLAU FOSC amb bambes d’esport i les nenes, amb els cabells recollits.

A continuació us facilitem els horaris de joc:

TROBADA 21 DESEMBRE BRUSI

És recomanable què us imprimiu aquest horari per tal de tenir-lo a mà en qualsevol moment. Informar-vos també què es realitzaran dos concursos de TIR per a tots els participants:

De 11:20h a 12h Concurs de TIR. Pista 2
De 12h a 12:40h Concurs de TIRS LLIURES i TRIPLES. Pista 1

  • En qualsevol cas, caldrà INSCRIURE’S en els concursos de tir, informant amb antelació al vostre entrenador què voleu participar-hi

La trobada tindrà lloc a l’escola Antoni Brusi. L’adreça és C/ Sardenya, 33. Barcelona. Es troba al districte de Sant Martí. Per saber com arribar-hi,

FES CLICK AQUÍ

Res més per part nostra, no dubteu en contactar amb nosaltres si necessiteu més informació o us sorgeixen dubtes.

Coordinació Vallcarca Nord (FBC)

Volem saber la vostra opinió, deixeu-nos-la!!!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s